W.D.
Dynamizm charakteru: statyzm (odcień egzodynamiczny)
|
Wysłany: Czw Paź 10, 2024 11:29 am Post z dn. 3.10.24
|
|
|
Edit: Zapomniałem dopisać, że oczywiście kontakt mejlowy też wchodzi w grę.
Idealny serwis z zapowiedziami imprez z całej Polski, a nawet świata? Istnieje taki? Jeśli tak, to gdzie go szukać? A jeśli nie, to może fb, do którego link znajduje się we wpisie na forum (link poniżej), mógłby stanowić (przynajmniej do czasu) jego namiastkę? A tak swoją drogą - może wiecie o jakichś imprezach, o których warto byłoby poinformować innych? Nie musicie się prosić nikogo o zatwierdzenie komentarza z zapowiedzią imprezy. Nikt też go nie usunie, dopóki Wy sami tego nie zrobicie (chyba że się “przeterminuje”).
Link do wątku na forum: http://forum.autonom.edu....php?p=4116#4116
PS Wolałbym, abyście, jeśli już zdecyduje się skomentować ten post, zabrali głos na forum, ale cóż - rozumiem, że odstaje ono od aktualnych standardów, a sam, niestety, nie jestem w stanie go do nich dostosować. Ma ono jednak tę zaletę, że można przeszukiwać jego pełną treść, a nie tylko niektóre treści, jak to jest w przypadku fb. Tak więc to, co napiszecie, zostanie - zgodnie z zasadami, wraz z postem usunięte/skopiowane ręcznie na forum. Ale uwaga! Kto nie chce, aby jego komentarz, a w szczególności jego imię i nazwisko, skopiowany na forum, proszony dodanie stosownego dopisku do swojego komentarza. Przypominam też, że w każdej chwili można zażądać ode mnie, abym wyedytować taki lub inny post na forum, zamieniając imię i nazwisko na inicjały, lub w ogóle je usunął. Tutaj muszę dodać, że boty AI bez problemu zmieniają imiona i nazwiska na inicjały, ale korzystanie z ich usług bez Wasze zgody i wiedzy uważam za co najmniej nie na miejscu, dlatego niczego takiego nie będę praktykował. Może jednak jest wśród Was ktoś, kto potrafi napisać jakiś prosty program (np. w Javie), który mógłby skutecznie wykonać to zadanie. Sam też będę próbował. Oczywiście przy pomocy botów. - W.D. |
|