|
Forum cybernetyczne
http://autonom.edu.pl
|
Nowi uczestnicy forum |
Autor |
Wiadomość |
sindbad [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 8:03 pm Nowi uczestnicy forum
|
|
|
:D Witam i ciesze się, że ktoś jeszcze docenie prace J.Koseckiego, miałem prztjemność być jego uczniem w latach 80 tych :D |
|
|
|
 |
W.D.
Dynamizm charakteru: statyzm (odcień egzodynamiczny)
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 8:05 pm Re: Nowi uczestnicy forum
|
|
|
sindbad napisał/a: | :D Witam i ciesze się, że ktoś jeszcze docenie prace J.Koseckiego, miałem prztjemność być jego uczniem w latach 80 tych :D |
Witaj na pokładzie! Miejmy nadzieję, że i inni uczniowie JK dołączą do nas, abyśmy razem mogli głosić "dobrą nowinę", dając tym samym szansę innym na zgłębienie tajników cybernetyki Mazura i Kosseckiego :) |
|
|
|
 |
Volrath
|
Wysłany: Pon Paź 31, 2005 8:08 pm Re: Nowi uczestnicy forum
|
|
|
Jestem studentem 3-go roku informatyki na EiTI PW i interesuję się automatyką, sterowaniem, systemami decyzyjnymi, robotyką (to znaczy zaczynam się poważnie interesować - z tym związany tok studiów sobie obrałem i teraz zaczynam mieć przedmioty i zajęcia z tym związane).
Publikacji na tej stronie jeszcze nie czytałem - dopiero co ją odkryłem - ale zamierzam gdyż zapowiada się bardzo interesująco.
Pozdrawiam!
Zbyszek
volrath@racjonalista.pl |
|
|
|
 |
W.D.
Dynamizm charakteru: statyzm (odcień egzodynamiczny)
|
Wysłany: Nie Lis 20, 2005 7:40 pm Re: Nowi uczestnicy forum
|
|
|
Volrath napisał/a: | Jestem studentem 3-go roku informatyki na EiTI PW i interesuję się automatyką, sterowaniem, systemami decyzyjnymi, robotyką (to znaczy zaczynam się poważnie interesować - z tym związany tok studiów sobie obrałem i teraz zaczynam mieć przedmioty i zajęcia z tym związane).
Publikacji na tej stronie jeszcze nie czytałem - dopiero co ją odkryłem - ale zamierzam gdyż zapowiada się bardzo interesująco.
Pozdrawiam!
Zbyszek
volrath@racjonalista.pl |
Zaiste! Te książki to lektura obowiązkowa dla każdego, komu zależy na tym, aby to, co racjonalne, wzięło górę nad "bajdami ciotki Adelajdy", od których aż się roi wszędzie. Razem, łącząc siły, z pewnością przyczynimy się do zmian, które tak czy siak są nieuniknione.
Łącznie z Tobą, Zbyszku (nie wiem, czy przystoi taka bezpośredniość ;), jest nas sześcioro, zatem rośniemy w siłę :> |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|